DSC_0856.jpg
IMG_20190502_144910.jpg
DSC_1768.JPG

  Baitmaker produce in principal momeli de carlig de mare atractie  .Fie ca vorbim de retete  de pop-up sau alte produse,toate  sunt extrem de elaborate avand in compozitie o baza complexa de atractanti si un profil aromatic exceptional de eficace  . In demersul nostru  am incercat sa fim cat mai exacti , sa nu fim influentati de "folclorul" care circula in lumea nadelor , asa ca am construit retetele plecand de la studiile efectuate  de cercetatori in  legatura cu raspunsul crapului la diversi stimulatori de hranire .

Pentru a putea obtine aceste momeli speciale nu se face  nici un fel de compromis in privinta calitatii . Am depus eforturi considerabile in cautarea celor mai buni stimulatori de hranire , palatanti  , aminoacizi ,fainuri hidrolizate si a altor ingrediente ce stimuleaza hranirea la crap .  Toate ingredientele folosite de noi provin de la firme recunoscute pentru calitatea oferita  .

Daca cautati o momeala complexa  , de mare atractie , o arma secreta care poate sa va scoata din impas atunci cand pescutiti in situatii dificile sau cand pestele este mofturos si nu colaboreaza , atunci incercati produsele noastre si nu o sa regretati .