Transportul si returnarea produselor

Transport si livrare

1. Costul de transport pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 100 RON si 399 RON este in valoare de 20 lei si este suportat de client. Acesta poate contine costuri suplimentre fata de tariful standard in functie de greutatea coletului si numarul de km suplimentari necesari livrarii. Valoarea exacta a acestui serviciu va fi comunicata clientului odata cu confirmarea procesarii comenzii.

2. Pentru comenzi cu valori mai mari de 399 RON, care nu au kilometri suplimentari necesari livrarii, costurile de livrare si transport sunt suportate in totalitate de firma noastra.

Comanda minima este de 100 RON.
 

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul din numerele: 0742 867 512 sau 0744 648 267

 

Modalitati de livrare

Pentru comenzile online livrarea se efectueaza prin serviciul de curierat rapid Fan Courier.

Intervalul de timp din momentul lansarii comenzii si momentul livrarii poate varia in functie de adresa de livrare si tipul produsului comandat. Pentru comenzile receptionate inainte de orele 14.30 ale zilei, produsele se vor expedia in aceeasi zi. Pentru comenzile receptionate dupa ora 14.30, produsele comandate se vor expedia a doua zi.

Ne straduim sa respectam datele de livrare promise. Cu toate acestea, ocazional din cauza unor factori neprevazuti, intarzierile sunt inevitabile. Nu vom fi raspunzatori pentru nicio intarziere sau incapacitate de livrare a produselor in intervalul de timp estimat daca este cauzat partial sau total de circumstante care nu sunt in controlul nostru.

Livrarea se va face exclusiv prin intermediul firmei de curierat Fan Courier.

Returnarea produselor

.BAITMAKER ofera posibilitatea returului produselor pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea coletului. 

Returnarea coletului se face exclusiv prin plata costurilor de catre Client. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la adresa Comerciantului. Adresa la care se trimit coletele de retur este Suceava, Str. Calea Unirii , Nr.60

Clientul se obliga sa notifice BAITMAKER intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la :ciprian.zaitz@gmail.com sau prin telefon la numarul 0742 867 512 in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, BAITMAKER poate refuza coletul. 

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu BAITMAKER.

Produsele returnate trebuie sa respecte valorile initiale inscrise pe ambalaj. Nu se accepta retur produsele care au fost folosite deja si care nu mai pot fi repuse in vanzare.

In conformitate cu legea in vigoare, BAITMAKER isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid.

Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care BAITMAKER este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.